7 χτενίσματα για ορκωμοσία για μακριά μαλλιά

Όταν ο καιρός φτάσει να πάρεις επιτέλους το πτυχίο σου τα πάντα στην εμφάνιση σου σε απασχολούν φυσικά και ένα από αυτά είναι τα κατάλληλα χτενίσματα για ορκωμοσία! Έκανες τόσο κόπο για να αποκτήσεις το πολυπόθητο πτυχίο και μέσα στην αίθουσα της σχολής, εκτός από τους υπόλοιπους συμφοιτητές σου που θα ορκιστείτε μαζί, θα βρίσκονται και πλήθος από φίλους και συγγενείς που θα τραβάνε συνεχώς φωτογραφίες και βίντεο καθώς και επαγγελματίες φωτογράφοι για να απαθανατίσουν το σημαντικό γεγονός!

Θέλεις λοιπόν η εμφάνισή σου να είναι άψογη, και αυτή συνήθως αποτελείται από τρία πράγματα. Το φόρεμα που θα φορέσεις στην ορκωμοσία, τα χτένισμα που θα κάνεις στα μαλλιά σου και τέλος το μακιγιάζ που επιλέξεις. Το σύνολο είναι που θα σου δώσει της ιδανική εικόνα μαζί με καλή διάθεση και αυτοπεποίθηση!

Τι θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου όταν ψάχνεις το κατάλληλο χτένισμα για ορκωμοσία

Το πιο σημαντικό στοιχεία για να διαλέξεις το σωστό χτένισμα είναι αν θα φορέσετε καπέλο ή όχι.

11-chtenismata-gia-orkomosia-gia-makria-mallia

Αν η διαδικασία της ορκωμοσίας σου περιλαμβάνει στολή της σχολής όπως τήβεννο και καπέλο υπάρχουν ορισμένα χτενίσματα που πρέπει να αποφύγεις. Τα καπέλα ορκωμοσίας έχουν μια στενή βάση που κάθεται πάνω στο κεφάλι και ανάλογα τη σχολή έχουν και μια πλατιά επιφάνεια από πάνω ή όχι. Ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις αν θα φορέσετε καπέλο ή όχι είναι κάνεις μια ερώτηση στη γραμματεία της σχολής σου.

Ακολουθήσέ μας στο Pinterest
Ακολουθήστε μας στο Pinterest.
Σου άρεσε? Μοιράσου το με τους φίλους σου!

Image source : pinterest.com
Posted by GossipGirl on July 21, 2016

GossipGirl